Показателно: Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Владислав Панев и Николай Денков отсъстваха при гласуването за контрола на главния прокурор

Сигурно имате обяснение защо "реформаторите на съдебната система" за пореден път не са в зала и не гласуват Закона за съдебната власт, написа председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова

Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков
Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков Източник: Facebook

"Сигурно имате обяснение защо "реформаторите на съдебната система" за пореден път не са в зала и не гласуват Закона за съдебната власт". Това написа председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

 

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: Zonanews

Повод за нейните думи е коментар на журналистката Полина Паунова, която се присмива, че депутати от ДПС и Атанасова са тичали към зала, за да гласуват разследването и контрола на главния прокурор.

 

Владислав Панев, ДБ
Владислав Панев, ДБ Източник: Zonanews

В предходния парламент от ПП-ДБ отново не бяха в зала, за да се приеме на първо гласуване реформа, която е основна за техните политически сили.


Още от "Политика"

Атанас Атанасов: Почти сме установили - изтеклият запис не е от таблета на Радостин Василев, замесени са спецслужбите

Председателят на ДАНС, с участието си в тази постановка, която бе разиграна в открито заседание на НС, сам си отряза главата, защото зае политическа позиция, което е недопустимо за деполитизиран началник", коментира съпредседателят на "Демократична България"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени