ПП-ДБ заявиха, че срещата с Мария Габриел се отлага, ГЕРБ-СДС: Чакаме ви утре за разговори!

Причината ПП-ДБ да искат отлагане е, за да може Кирил Петков и Асен Василев, койито са в Прага, да вземат участие в срещата

Депутати от ГЕРБ
Депутати от ГЕРБ Източник: Zonanews

От ГЕРБ-СДС обявиха, че утре все пак ще очакват представители на (ПП - ДБ) за среща и разговори с Мария Габриел. Това става ясно от съобщение от пресцентъра на ГЕРБ-СДС.

 

Ето какво пише още в него:

"Във връзка с разпространено съобщение от ПП - ДБ, информираме че ръководството на ПГ на ГЕРБ - СДС и кандидатът за премиер Мария Габриел ще очакваме представителите на ПП - ДБ утре в 10:00 часа в зала "Запад” на Народното събрание. Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на ПП - ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 НПО има лидери, които са в България и могат да участват в срещата, която първоначално приеха!".

 

Припомняме, малко по-рано от пресцентъра на ПП-ДБ разпространиха съобщение, в което се казва, че разговорите с ГЕРБ-СДС и Мария Габриел се отлагат за късния петъчен следобед, за да може Кирил Петков и Асен Василев да вземат участие. Двамата са в чешката столица Прага, където взимат участие в международен форум.

 

 
 

 

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени