ПП към Пеевски: С агресивен ПР и имитация на сила не се управлява

Припомняме, че тонът между Делян Пеевски и Николай Денков се изостри преди дни

Продължаваме Промяната
Продължаваме Промяната Източник: Facebook

Политическа партия "Продължаваме промяната" осъжда остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков. Това съобщиха от партията в своята страница във Фейсбук.

 

От там посочват, че председателят на парламентарната група на ДПС има грешна самопреценка за ролята му в държавата. "Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде ѝ ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости", уточняват от ПП. От партията на Кирил Петков и Асен Василев са категорични, че продължават да изпълняват целите си въпреки всички предизвикателства.

 

 

Припомняме, че тонът между Делян Пеевски и Николай Денков се изостри преди дни. Повод се превърна тежката зимна обстановка, обхванала страната. Тогава депутатът от ДПС призова премиера да си върши работата или да го нномира за министър-председател. По-рано ртази седмица Пеевски отново критикува Денков, че не се справя със задълженията си и му напомни, че времето му на премиерския пост изтича. Пеевски неведнъж обвини министър-председателят в управленска безпомощност.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени