Предозиране! Маямата с официално съобщение колко са ѝ гледанията в Тик-ток

Мая Манолова е първият български политик, който има Тик-ток

Тик-ток профилът на Мая Манолова
Тик-ток профилът на Мая Манолова Източник: Tribune

Рекорден брой гледания достигна едно от видеата на председателя на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова в социалната мрежа Тик-ток. Това информираха напълно сериозно от пресцентъра на бившия омбудсман, чудят се от Tribune. И се питат с какво ли се е предозирала Мая Манолова?

Над 90 хил. гледания само за два дни било достигнало видеото от разбития път между Русе и Кубрат. "След като Манолова отиде на място и "Изправи се.БГ" подкрепи хората в протеста им заради забавянето на ремонт с 10 години, ремонтните дейности започнаха". След тези свръхестествени дарби на Манолова, човек очаква тя да конкурира белоруския диктатор Лукашенко, който преди няколко години на среща със земеделци им беше каза: "Искахте дъжд - докарах Ви дъжд. Защо реколтата е слаба?". Та и тук така. Освен това, като бивш знаков комунистически кадър е добре Маямата да отговори на въпроса "Асфалтът яде ли се?". Защото ако не се яде, то тогава кога точно тя и другите около нея са осъзнали, че асфалтът създава и хляб, и заетост, и ниво на живот, и запазва животи, и още, и още.

Мая Манолова
Мая Манолова Източник: Zonanews

На следващо място, с над 87 хил. гледания, е поздравът на Манолова за Нова година. В него тя пожелава "една година без Ковид и без Борисов". Мисля си, че видео с пожелание "завинаги без Мая Манолова" ще зарадва целокупния български народ, а не някакви си 87 000 души. 

Със 71 хил. гледания е откъс от общественото обсъждане за кариерата за инертни материали в село Първенец. След обсъждането екологичната оценка била  върната, а процедурата за кариерата – спряна. Очакваме следващото включване на кюстендилскат акомсомолска номенклатура, в което тя ще ни обясни, че управлява природните явления.

Мая Манолова е първият български политик, който има Тик-ток. Профилът й е създаден на 23 декември 2020 г. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени