Предозиране: Нинова обвини Борисов, че пращал хора да й искат оставката

Според Нинова Борисов си признал, че "помагал" на хора от БСП и членове на "новите" партии, като изброи конкретни имена

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко-продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова реагира в своя фейсбук профил на казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на извънредна пресконференция в централата на партията днес.

 

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 18 април 2021 г.

 

Лидерът на първата политическа сила коментира виковете "Оставка" преди вчерашния Национален съвет на социалистите.  "Като сте казали А, кажете и Б. Едно знам със сигурност - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука", коментира още Нинова в прессъобщение, изпратено до медиите. 

 

Според Нинова Борисов си признал, че "помагал" на хора от БСП и членове на "новите" партии, като изброи конкретни имена. Става въпрос за изказването на премиера в оставка, че няма как да обвиняват ГЕРБ в толкова прегрешения, след като, по неговите думи, сестрата на Драгомир Стойнев от БСП е на държавна длъжност в митниците, дъщерята на Мая Манолова също работи в държавната администрация, а самата Манолова била омбудсман.

Още от "Политика"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени