Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде гост на конгреса на Християнсоциалния съюз на Германия

Конгресът ще се проведе в Аугсбург

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде гост на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) на Германия. Форумът ще се проведе на 28 и 29 октомври 2022 г. в Аугсбург. Това е първият присъствен конгрес на ХСС след няколкогодишна пауза поради пандемията.

 

Той ще предостави възможност за лични срещи и обмен на идеи с партньорите на партията от цял свят, в това число и с ръководството на ГЕРБ, които са доверен партньор на ХСС в рамките на ЕНП.

 

Като международен гост на събитието председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде приет от кмета на Аугсбург Ева Вебер. По време на визитата си в Бавария, Бойко Борисов ще посети и фондация "Ханс Зайдел", където ще проведе среща с председателя на фондацията Маркус Фербер.

Още от "Политика"

Мария Габриел на аудиенция при Н.В. крал Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания

Акцент на дискусията бяха подобряването на търговско-икономическото сътрудничество, новите технологии и иновациите, сътрудничеството в сферата на отбраната и др.

Прочетете повече прочетете повече

Ген. Попов за забавената помощ за Украйна: На закрито заседание на Комисията по отбрана да се види кой не си е свършил р

Има вероятност при пристигане на новите F-16 България да няма готова инфраструктура за тях. Ще изпаднем в неловко или тежко положение, предупреди той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени