"Продължаваме Промяната" приеха поканата на ГЕРБ за среща

Срещата ще се състои на на 8 ноември от 10 часа в зала "Запад" на Народното събрание, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, която ще е част от екипа на своята партия

Кирил Петков и Асен Василев
Кирил Петков и Асен Василев Източник: МФ

От "Продължаваме Промяната” приеха поканата за среща с ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на партията. "Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от "Продължаваме промяната” - 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС", се казва в информацията.

 

"Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция”, заявиха от партията. От "Продължаваме Промяната” потвърдиха, че Кирил Петков и Асен Василев ще представляват партията. "Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо”, се казва още в съобщението.

 

Срещата ще се състои на на 8 ноември от 10 часа в зала "Запад" на Народното събрание, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, която ще е част от екипа на своята партия. Лидерът Бойко Борисов няма да присъства. "Като председател на ПГ на ГЕРБ - СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала "Запад" представители на ПГ на ПП", написа Атанасова в профила си във Фейсбук.

 

"От ПГ на ГЕРБ - СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време", подчертава Атанасова.

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени