Проф. Костадин Ангелов към Кирил Петков: Спите зимен сън

Красимир Вълчев заяви, че забавянето от страна на управляващите ще се плати от работещите българи, бизнеса и всички бюджетни организации

Проф. Костадин Ангелов в НС
Проф. Костадин Ангелов в НС Източник: БГНЕС

"Спите зимен сън, а общинските болници не могат да си платят тока. Искате да ви ръкопляскаме за нещо, което ние сме направили миналата година, но то вече не работи", заяви от трибуната на Народното събрание проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ. Поводът за неговото възмущение е решението на управляващото мнозинство да удължи бюджета приет за 2021 година до март месец.

 

Разпределението на финансите беше направено от кабинета "Борисов 3", но към днешна дата вече не работи, категоричен е проф. Ангелов, и не обясни, че не вижда защо трябва да ръкопляска на мнозинството.

 

Остър коментар направи и бившият образователен министър Красимир Вълчев, който заяви, че забавянето от страна на управляващите ще се плати от работещите българи, бизнеса и всички бюджетни организации. "Забавянето ви е три месеца и вие искате това да бъде подпечатано от НС", заяви Вълчев.

 

Александър Ненков от ГЕРБ допълни, че един бюджет може да се изработи за месец, но вместо това властта ходи по филмови премиери в мола.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени