Проф. Костадин Ангелов препоръча хапчета на зам.-председателя на НС Мирослав Иванов

Причината за сблъсъка е наложеното на бившия здравен министър наказание "Забележка"

Проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов Източник: Zonanews

Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) даде успокоителни таблетки на зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов, който му наложи наказание "Забележка". 

 

Причината според зам.-председателя на НС и особено близък на шефката на премиерския кабинет Лена Бориславова е, че Ангелов се бил държал непристойно и подвиквал от място. Не закъсня и реакцията на бившия здравен министър. 

 

Проф. Костадин Ангелов му отвърна, че трябва да влезе в ролята си на експерт по медицина и пожела да подпомогне зам.-председателя на парламента с лекарства:

"Знам, че снощи работихме до много късно и определено безсънието рефлектира в нормално психическо напрежение. Затова искам да помогна на зам.-председателя, като му дам едни таблетки, за да може спокойно да води заседанията и да не се опитва да заглушава гласа на опозицията. По отношение на приложената ми забележка, ще приложа всички процедури, заложени в правилника, за да я обжалвам. Моля успокойте вашия заместник, г-н Минчев", каза Костадин Ангелов. 

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени