Проф. Костадин Ангелов: Румен Радев показа, че той управлява правителството

Според него Никола Минчев е знаел, че нещо се случва с него и е отишъл на КСНС

Проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов Източник: NOVA NEWS

"Президентът показа, че той управлява правителството". Това заяви в ефира на "Твоят ден" по NOVA NEWS Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС. Той коментира и съкращването срока на карантината на заразени с коронавирус и контактните лица.

 

Разболяването на председателя на НС Никола Минчев помогна на Кирил Петков да се измъкне от неловката ситуация с Република Северна Македония. Ситуацията е още по неловка, защото показа, че той управлява правителството като отне възможността на Кирил Петков за всякакъв вид действия в една или друга псока, коментира народният представител от ГЕРБ-СДС. 


"Доста смешно се получи, това е детско поведение, безотговорно поведение - тогава, когато смяташ, че с ина една позиция, на която си, на една висока позиция, д апостъпваш по този безотговорен начин. Най-малкото, вътре по време на срещата на КСНС, ако си почувствал, че си зле, би следвало да излезеш", коментира проф. Ангелов поведението на председателя на НС Никола Минчев, който участва на КСНС с видими симптоми, че е болен.

 

"Симптомите на Ковид-19 не се появяват изведнъж, преди да се появят човек разбира, че нещо с него не е наред. Според мен Никола Минчев е знаел, че нещо се случва с него и че ще се разболее от нещо, защото не става изведнъж рязко", обясни проф. Ангелов. 

 

"Това е правилно от медицинска гледна точка, но има и по-важни въпроси относно пандемията - грижата за медиците и болниците, стимулирането на ваксинацията", категоричен е Ангелов.

 

Според него при управлението на ГЕРБ лечебните заведения са работели спокойно. Увеличени са били средствата за лечебните заведения, ангажирани с борбата с COVID-19.

 

"Спирането на зелените коридори не трябваше да се случва. А едно антиваксърското говорене провали ваксинационната кампания", категоричен бе Костадин Ангелов.

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени