Проф. Николай Овчаров: Третият мандат ще бъде даден на Стефан Янев - той като служебен премиер добре се справи

"Съмнявам се, че ПП ще успеят да направят кабинет. Там всичко зависи от ГЕРБ", подчерта още той

Проф. Николай Овчаров
Проф. Николай Овчаров Източник: Булфото

И пет пъти да проведем парламентарни избори, резултатите ще са подобни. Докога трябва да се питат хората!? Мисля, че партиите започват да разбират това нещо. Това коментира пред NOVA проф. Николай Овчаров.

 

"Съмнявам се, че ПП ще успеят да направят кабинет. Там всичко зависи от ГЕРБ. Така че може би най-добре ще е да се направи правителство с третия мандат, който разбира се ще бъде даден на Стефан Янев, посочи той. Ясно е, че това правителство няма да е с много дълъг живот, но то е крайно необходимо. Макар че знаем, че временните неща понякога се оказват най-дълговечни", подчерта професорът.

 

Така или иначе правителство е абсолютно задължително в момента, причините за които в момента няма да коментирам, посочи той. Стефан Янев и без това вече сам си предложи услугите. Защо пък не. Той като служебен премиер добре се справи, поне това, което говори е компромисно, допълни той.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени