"Промяната продължава" с Емилия Масларова като съветник на комисия в Народното събрание

Масларова дейно участваше и в консултациите за съставяне на правителство между ПП, БСП, ИТН и ДБ

Емилия Масларова
Емилия Масларова Източник: БГНЕС

Бившият социален министър от кабинета "Станишев" Емилия Масларова стана сътрудник на Комисията по труда, социалната и демографската политика, става ясно от публичния регистър на Народното събрание.

 

Масларова дейно участваше и в консултациите за съставяне на правителство между ПП, БСП, ИТН и ДБ, които се проведоха в столичен МОЛ. Участието ѝ предизвика истински скандал в медийното пространство наред с други личности с богато минало като Румен Овчаров и Таско Ерменков, припомня Tribune.

 

Емилия Масларова води преговорите от страна на БСП
Емилия Масларова води преговорите от страна на БСП Източник: Facebook

Припомняме, че през 2010 г. Масларова беше подведена под отговорност за присвояване на над 11 млн. лева при ремонта на Центъра за комплексно социално обслужване в Стара Загора. Прокуратурата твърдеше, че тя е извършила престъпление по служба.

 

Заедно с нея обвинени бяха собственикът и управителят на фирма "Стара Загора 2007", неин заместник-министър, бившият главен секретар на социалното ведомство, както и служителят, който е отговарял за контрола на ремонтните дейности.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени