Протест на "Възраждане" с искане за оставка на правителството на Кирил Петков

Още от сутринта сградата на парламента бе заградена с прегради в района е засилено и полицейското присъствие

Протестът на ПП "Възраждане"
Протестът на ПП "Възраждане"

Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане за оставка на правителството. Протестът е организаран от партия "Възраждане", която е категорично против страната ни да предостави оръжие на Украйна. Демонстрацията е под надслов "Пълен военен неутралитет на България".

 

"Възраждане" настоява правителството на четворната коалиция да подаде оставка, защото не се справя с кризите, пред които страната ни е изправена. Националистите заявяват, че за 100 дни кабинета на Кирил Петков е показал, че обслужва чужди интереси и е спечелил само недоверие.

 

По-рано за 100 дни на кабинета те завиха, че кабинета на Кирил Петков е показал, че обслужва чужди интереси и е спечелил само недоверие. Управляващите са марионетки и продажници и трябва да си ходят възможно най-бързо, заявиха организаторите на протеста.
 
В отговор протестиращите скандират "Оставка". Бяха издигнати транспаранти с надписи "САЩ вън! От България, от Украйна от Европа", "Kiro go home", "Те погребаха България" и др.

 

България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията започна. Ние няма да отстъпим, докато отново не започнем да управляваме държавата си, заяви Костадинов, като призова за оставка на правителството и предсрочни избори.

 

Още от сутринта сградата на парламента бе заградена с прегради в района е засилено и полицейското присъствие.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени