Радев: Днес господин Борисов подарява цялата власт на ПП

Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около тази коалиция", заяви Радев.

Румен Радев
Румен Радев Източник: Прессекретариат на Президента на Репубулика България

Надявам се правителството да не предава националните интереси. Това заяви президентът Румен Радев в кулоарите на Народното събрание.

 

"Така както лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели. Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около тази коалиция", заяви Радев.

 

Според президентът тази коалиция е обезсмислила изборите, които са основата на демокрацията. "Спомняте си как господин Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласуват за него, защото ПП са съсипали държавата и ако се допуснат до властта, те ще я довършат. Днес господин Борисов им подарява цялата власт".

 

"Спомняте си как ПП бяха окупирали социалните мрежи, за да вдъхновяват своите последователи, че ГЕРБ са мафията и трябва да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта с ГЕРБ", коментира Румен Радев.

Още от "Политика"

Делян Добрев и Христо Гаджев със залп срещу Денков и Тагарев

Реакцията им дойде след като  правителственият пресцентър информира, че "министър-председателят Николай Денков и премиерът на Украйна Денис Шмигал почетоха паметта на защитниците на Украйна, загинали във войната

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът Николай Денков пристигна в Украйна, за да потвърди подкрепата на страната ни две години след руската агресия

В Киев премиерът е придружен от министрите на правосъдието, на енергетиката, на околната среда и водите, заместник-министри на външните работи и отбраната, както и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов

Прочетете повече прочетете повече

Мария Габриел на аудиенция при Н.В. крал Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания

Акцент на дискусията бяха подобряването на търговско-икономическото сътрудничество, новите технологии и иновациите, сътрудничеството в сферата на отбраната и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени