Радев гази всякакви правила! Заканва се на 3 март отново да е на Шипка!

Въпреки че беше позорно изгонен от Естония преди няколко месеца точно заради такова поведение. Но в Естония има кой да нарита нахалното човече

Румен Радев на Шипка
Румен Радев на Шипка Източник: Bgtourism

Община Габрово отменя създадената организация по провеждане на църковно-военен ритуал на връх Шипка във връзка с постъпило писмо от главния държавен здравен инспектор. Според доц. д-р Ангел Кунчев струпването на голямо множество хора от различни населени места крие риск от разпространяване на Covid-19 и в тази връзка провеждането на организирани тържества е нецелесъобразно. 
Румен Радев отново е решен да не спази никакви правила и на 3 март се заканва отново демонстративно да наруши предписанията на здравните власти.

 

Въпреки че беше позорно изгонен от Естония преди няколко месеца точно заради такова поведение. Но в Естония има кой да нарита нахалното човече. Тук за него няма граници в наглостта и способността да доказваш, че можеш да правиш каквото си искаш, когато си искаш, по какъвто начин си искаш. И никой не може да те спре! Това е абсурдно, няма ли кой да арестува най-накрая наглеца със скандално безграничен имунитет! Ние някакъв султанат ли сме, тук лицето Радев може да ликвидира дори някого и пак няма да има закон и институция, които да го озъптят. Що за либерален вектор е поела България, трябва ли да катастрофираме в граждански сблъсъци отново, за да разберем, че усмиряването на лицето Румен Радев е жизнено необходимо за оцеяването на свободата, закона и реда в отечеството ни!

През миналата година тържествата също бяха отменени заради пандемията, но Радев произнесе реч от върха. Тогава той каза, че България е дала огромен принос към световната медицина - успяла е да изолира два различни щама на коронавируса, един на Шипка и друг в София, тъй като в столицата ритуалът не бил отменен. И скоро след това в България избухна пандемията от коронавирус, която вече отнесе в отвъдното над 10 000 българи. Кой и кога ще потърси отговорност от Румен Радев и Илиана Йотова за мерзостите им!

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени