Радев нападна Пеевски: Страда от паник атаки, да ходи на лекар

Протежето на ген. Решетников коментира избирателната активност и призова партиите да направят много задълбочен и откровен анализ защо са изгонили гражданите от урните

Румен Радев
Румен Радев Източник: Президентска администрация

"Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер. Тук думата има медицината". Това коментира Румен Радев пред журналисти по повод изказването на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски, че служебните правителства са "разграбили държавата", а Радев иска да отклони България от евроатлантическия ѝ път и да я предаде в ръцете на Путин.


Протежето на ген. Решетников коментира избирателната активност и призова партиите да направят много задълбочен и откровен анализ защо са изгонили гражданите от урните.


По думите му отказът на мнозинството български граждани да вземат участие в тези избори е ясен показател, че те не се идентифицират с "предизборните послания, черния ПР, който се разгърна активно в тази кампания, и най-вече с поведението и действията на партиите след изборите".


На въпрос кога ще свика Народното събрание и ще обяви началото на консултациите с парламентарно представените партии, Радев заяви: Как да го свикам? Едните лидери се скриха във Фейсбук, другите се разбягаха по селата, а трети хванаха гората, чакам ги да се върнат.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени