Радомир Чолаков: Не знам какво пише в папката на проф. Габровски, но знам, че ще има само имена на експерти

Според него недостойно и подло е поведението на тези, които казват, че ГЕРБ пазарува в момента хора за правителство на проф. Николай Габровски

Радомир Чолаков, ГЕРБ
Радомир Чолаков, ГЕРБ Източник: Zonanews

Не знам какво пише в папката, която проф. Габровски ще даде на президента, но в нея ще има само имена на експерти - добри хора, умни, успешни - хора, за които трудно някой би казал "този не става", заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. 

 

Нека да оставим нашите колеги специално от БСП и "Демократична България" да преценяват в следващите часове искат ли да постъпят отговорно или ще продължават да са заложници на "Продължаваме Промяната", ДПС са казали, че ще подкрепят правителството на проф. Габровски", допълни Радомир Чолаков.

 

Според него недостойно и подло е поведението на тези, които казват, че ГЕРБ пазарува в момента хора за правителство на проф. Николай Габровски.

"Ситуацията е такава че българското общество няма да прости на политиците, ако не са отговорни. Едно правителство не трябва да бъде избирано с идеята че ще бъде свалено след 6 месеца. Задачите са много тежки, така че не бива да слагаме времеви хоризонт. Политическите сили сме длъжни да помагаме за това", обясни Чолаков. 

 

Първият изразител на омразата според него е била Мая Манолова, после ИТН - формации, чиято идеология е стъпила върху омраза и див популизъм.

Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени