Радомир Чолаков: През последните 6 месеца хората виждат, че при Борисов се живееше добре

Според него най-голямата криза, от която зависят всички останали, е политическата

Радомир Чолаков
Радомир Чолаков Източник: bTV
През последните 6 месеца хората виждат, че при Борисов се живееше добре. Няма град или село, които да не са променени. Управленията на Борисов са първите, които ще оставят на страната повече от завареното. Това каза по bTV Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС в първия от предизборните дебати по bTV.
 
Според него най-голямата криза, от която зависят всички останали, е политическата. Той заяви, че в последните два парламента е имало обиди, които трябва да се загърбят в следващия. 
 
"Следващият голям проблем е служебното правителство и президентската република, в която живеем вече 6 месеца. Много хора искат президентска република, видяхте я, много хора искаха служебно правителство - видяхте го. То няма лидерство", коментира той. 
 
Радомир Чолаков иронизира излъгалият за това, че няма двойно гражданство Кирил Петков. "Явно е американски маниер - влизаш в политиката, пуф-пуф (имитира стреляне с пистолет, бел.ред.) и готово. Искам да ви кажа, че управлението на държавата е тежък физически труд", допълни кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени