Радостин Василев, "Има такъв народ": Бракът по сметка между Мая Манолова и Николай Хаджигенов свърши

Радостин Василев е областен координатор на партията на Чалгаря в Плевен

Радостин Василев
Радостин Василев

"Сутринта слушах Хаджигенов. Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов. Понеже съм граждански адвокат и се явявам по бракоразводни дела, ми се струва, че бракът по сметка приключи и съпрузите вече откритото показват колко се ненавиждат. Разводът ще е по исков ред". Това написа във фейсбук адвокатът Радостин Василев, който е кандидат за депутат от "Има такъв народ", областен координатор на партията на Чалгаря в Плевен. На сайта й е представен в рубриката "Хората зад Слави" и беше един от специалистите, които Трифонов представи по телевизията си 7/8 преди изборите като хората, които са зад програмата му и ще бъдат лансирани от него. 

Ето и целият пост на юриста:

"Сутринта слушах Хаджигенов.

Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов.
Понеже съм граждански адвокат и се явявам по бракоразводни дела, ми се струва, че бракът по сметка приключи и съпрузите вече откритото показват колко се ненавиждат. Разводът ще е по исков ред.
За съжаление са в режим на съпружеска имуществена общност и липсва брачен договор. Най-тъжно е, че 100 000 души ще платят за този развод, а още милиони са принудени да слушат скандалите на младото семейство. 🤷‍♂️🤦‍♂️🎪🎪🎪".

Сутринта слушах Хаджигенов. Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов. Понеже съм...

Публикувахте от Radostin Vasilev в Четвъртък, 8 април 2021 г.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени