Радостин Василев за Дончева: Отвратителна среща с един играч от 25 години, който обижда абсолютно всички

Казусът е морален и той показва какво се е случвало дълги години назад, коментира той

Радостин Василев
Радостин Василев

"Не бих дал оценка на някакви доказателства – преди въобще да се е стигнало до някакъв казус. За мен тук моментът и случаят е по-скоро морален. Защото всичко, което казах в предаването по "7/8" е истината. Може да съм пропуснал нещо, но със сигурност не съм си измислял".  В кулоарите на парламента пред журналисти народният представител от ИТН Радостин Василев посочи, че никой не му е предлагат подкуп и насочи журналистите да гледат интервюто му по телевизия 7/8, където разкривал всичко, което се е случило.

 

По думите му той не бил внушил внушил някакви неща, които не са се случили. "Казусът е морален и той показва какво се е случвало дълги години назад – както в кулоарите на парламента, така и извън него. Това, че въобще проведох среща с госпожа Дончева – това беше нещо, консултирано с ръководството на нашата партия и те знаеха за това нещо", подчерта Василев.

 

Всеки има право да тълкува фактите по свой начин, коментира лаконично Василев. "Не е важно на какво ми заприлича срещата с Татяна Дончева", заяви той, но въпреки това обясни, че му прилича на отвратителна среща с един играч от 25 години, който трябва да бъде помолен да напусне неговия офис, защото час и половина слушал как обижда абсолютно всички и така си мислила, че ще спечели моето доверие.

 

ИТН обмисляли дълго време дали изобщо да направят тази отвратителна сцена достояние на обществото, но подтик за това дала самата Дончева - не спирала да обяснява как "Има такъв народ" е партията е Маджо, Орлин Алексиев, ДПС.

Не е имало други свидетели по време на разговорите с Татяна Дончева. Попитан разполага ли с доказателства за твърденията си, Василев заяви, че той няма листчета с написани имена - най-вероятно са останали у Татяна Дончева.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени