Районни шефове в БСП-Пловдив се отказаха от листата, след като разбраха, че Нинова ще я води

Председатели на районни организации на БСП в Пловдив се отказаха от участие в листата за кандидати за народни представители, след ...

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: Zonanews

Председатели на районни организации на БСП в Пловдив се отказаха от участие в листата за кандидати за народни представители, след като стана ясно, че ще бъде водена от Корнелия Нинова. Ето и пълния текст на декларацията им, разпространена в медиите:

Ние, долуподписаните Тодор Стоилов, Йордан Василев, Костадин Беларев, Атанас Баташки и Добромира Тошева, се обръщаме към пловдивските социалисти с благодарност за доверието и подкрепата, които получихме в процедурата по номиниране за народни представители от БСП. Големият брой номинации от основните партийни организации са ясен знак и оценка за нашата работа като районни председатели и общински съветници. През 2019 година поехме пред вас, нашите другари ангажименти, които да изпълняваме в местния парламент. Последователното поведение предполага да продължаваме да отстояваме интересите на пловдивчани пред местната власт. Водени единствено от тази отговорност, заявяваме отказа си от участие в листата за народни представители, която Градската конференция ще подреди на своето заседание тази събота. Най-важното е да се опазим здрави и да се поздравим с победа на 4 април 2021!

С уважение: Тодор Стоилов, председател на БСП-Централен, Йордан Василев, председател на БСП-Източен, Костадин Беларев, председател на БСП-Южен, Атанас Баташки, председател на БСП-Северен, Добромира Тошева, председател на БСП-Тракия"

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени