Росен Желязков: Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере днес да направи анализ на ситуацията от гледна точка на мандата

Неприятен е този разказ, че Мария се била разплакала, добави той

Росен Желязков
Росен Желязков Източник: Zonanews

"Важното в момента е да се взимат трезви решения. Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере днес да направи анализ на ситуацията от гледна точка на мандата" Това каза пред bTV председателят на Народното събрание Росен Желязков за записа от Националния съвет на "Продължаваме промяната".

 

Желязков уточни, че не е слушал целия запис, а е чел заглавията в медиите, свързани с него. Риторичен въпрос е дали с изваждането на този запис в този момент не се минира процесът по съставяне на правителството с втория мандат, коментира председателят на НС.

 

Неприятен е този разказ, че Мария се била разплакала. Който познава Мария трябва да знае, че тя не е от момичетата, които плачат добави той. Вчера депутатът отцепник Радостин Василев разпространи запис на национален съвет на "Продължаваме промяната" (ПП) на 21 май, в който се чува как Кирил Петков казва, че Мария Габриел се била разплакала, когато ѝ казали, че няма да бъде премиер. 

 

"Този разказ има белезите на разказ, който показва жената в политиката като нещо много ретроградно. Видите ли, тя няма нерви и ги изпуска в един момент. Мария ще заяви какво е нейното виждане по тази тема. Ние, като участници в този разговор знаем, че това не е така", коментира Росен Желязков днес. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени