Румен Петков: Христо Иванов и Хаджигенов правят всичко заради изтичащия мандат на председателя на ВКС

От "Демократична България" водят продажна политика, коментира още лидерът на АБВ

Румен Петков
Румен Петков Източник: Bulgaria ON AIR
"Христо Иванов и Хаджигенов много добре знаят, че изтича мандатът на председателя на Касационния съд и че този ВСС ще избере следващия председател на Касационния съд", каза в студиото на Bulgaria ON AIR лидерът на АБВ Румен Петков.
 
"Политически ход е непоказването на другите кадри, в които депутат замеря мирни граждани с пиратки и ги залива със студена вода - Ангел Джамбазки. Имаме много скъсяваща се памет. Когато парламентът крие депутати... Тези депутати пазят себе си. Тези хора за какво протестираха - за да имат недосегаеми депутати? Хаджигенов, Бабикян, тези хора не се занимават с Джамбазки, за да не се занимава някой с тях", заяви Петков.
 
"Важно е законите да се спазват. Когато казваме, че министър може да бъде с двойно гражданство и това не ни интересува, ние газим Конституцията. Когато не се занимаваме с депутата, който замеря с пиратки мирните граждани, казваме, че има недосегаеми, за които законът не важи", настоя той.
 
Очевидно е, че ДБ води много продажна политика. Не вършат нищо в Народното събрание. 10 минути са необходими на НС да извади звеното за защита на свидетели от подчиненост на главния прокурор и да го върне в Министерството на правосъдието", заяви още той.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени