Румен Петков: Мая Манолова бърка "входа" с "изхода". Експерти твърдят, че който бърка входа с изхода, го чака много болка!

Лидерът на "АБВ" твърди, че няма човек, който да не е излъган от Мая Манолова

Мая Манолова и Румен Петков
Мая Манолова и Румен Петков Източник: Zonanews

"Мая Манолова каза, че ще ме съди, но искам да внеса яснота. Моите възможности са много по-малки от тези на Васил Божков. Какво е искала тя, като е ходила при него, може би Тракийски алманах, но надали". Това каза  в предаването "Здравей, България" по NOVA лидерът на АБВ Румен Петков, който се възползва от правото си на отговор във връзка с вчерашно телевизионно участие на Мая Манолова и обвиненията й към него и АБВ.

 

Тя заяви, че единственият паркинг за тирове на границата е монополист, тъй като събира по 25 евро от превозвачите, а е задължителен. Според Манолова това е "схема, която налива милиони в частна фирма". Тя попита и защо Петков защитава "тази схема". Според нея фирмите, които управляват тези обекти по южната граница, са свързани с лица от ъндърграунда. 


"Аз нямам обективната възможност да съм в нещата, защото нашата партия няма съприкосновение с властта от 4 години. Няма как да разполагаме с такъв тип информация. Аз съм уплашен от това, че Мая Манолова ще ме съди. Да излезе някой да каже, че е вкаран насила. Лъже се откровено – Манолова казва, че тировете са вкарвани насила. Аз имам декларации на двете големи превозвачески организации, които са в защита на паркинга. Нещо по-лошо, Манолова не знае къде е той. Паркингът не е на вход, той е на изходЕксперти твърдят, че който бърка входа с изхода, го чака много болка. 

 

Лидерът на "АБВ" твърди, че няма човек, който да не е излъган от Мая Манолова. Той изрази раздразнението си от "безпардонното й лъжене".

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени