Румен Радев като черна станция: Приключва един мандат, белязан от скандали, разкрития, протести и икономическа криза

Време е да му теглим един силен десен шут наесен и да изберем един истински български президент-партиот

Румен Радев и Десислава Радева
Румен Радев и Десислава Радева Източник: Zonanews

Антон Тодоров

Няколко дни преди парламентарните избори Румен Радев излезе в 15.00 часа с обръщение към народа, в което обръщение той не изневери на себе си. От думите му вееше мрак, упадък, кошмари, омраза и негативизъм, с каквито той не престана да трови българското общество и политика вече над четири години. В обръщението си Румен Радев за първи път призна очевидното - че протестиращите миналата година са били "хиляди", а не "десетки, стотици хиляди", както той и пропагадните му мрежи твърдяха месеци наред.

 

Хейтът на Румен Радев днес показа "най-доброто" от себе си. Съдете сами:

"Приключва един мандат, белязан от скандали, разкрития, протести и икономическа криза. Доверието в старото Народно събрание отдавна рухна. Хиляди българи поискаха предсрочни избори още през лятото на миналата година. Получиха отказ с аргумента, че не бива да се правят избори насред пандемията", каза Радев.

 

И продължи с безбрежната си наглост:
"За изминалите месеци кризата се задълбочи. България загуби лекари, медицински сестри, учители, много от нас загубиха близки хора не само заради коронавируса, но и заради блокирания достъп до здравеопазване. Смъртността е рекордна, но страхът не е изход".

 

Край на цитата! Този тип наистина демонстрира неограничено безсрамие! Той, който преди година и нещо се подиграваше с надигащата се тогава смъртоносна пандемия от коронавирус, днес говори все едно е друг човек. 

Но съм съгласен с Радев ето за това:
"Време е да теглим чертата. Време е за нови идеи, нови хора и ново доверие в институциите". Време е! Време е да ти теглим един силен десен шут наесен и да изберем един истински български президент-партиот. А не ставленик на Решетников, който да се гаври с нацията си, докато я нарича "блато". Същата нация, която му плаща 15 бона всеки месец, за да я ругае. 

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени