Само здравословен проблем може да спре Тръмп от изборите през 2024 г.

Той беше на 75 години, когато за първи път встъпи в длъжност през 2017 г.

Доналд Тръмп
Доналд Тръмп Източник: Twitter

Тръмп беше питан многократно за плановете си за президентските избори през 2024 г., но също толкова многократно отклоняваше отговора. Липсата на категоричен отговор Тръмп оправда със законодателството в САЩ относно предизборните кампании, и финансовото им отчитане. Бившият президент на САЩ даде да се разбере, че само здравословни проблеми могат да осуетят участието му в следващите избори за държавен глава, пише The Hill.

 

В ново телевизионно интервю Тръмп беше попитан от водещия дали има някаква причина, която може да му попречи да участва в изборите. "Е, аз не… предполагам обаждане от лекар с лоши новини или нещо подобно, нали?", отговори той.

 

"Но всъщност, знаете ли, аз се чувствам добре и просто не мога да гледам какво правят с нашата страна", добави той. "Всичко се случва в живота. Всичко се случва според Божията воля. Но се чувствам много добре", добави Тръмп.

 

Той беше на 75 години, когато за първи път встъпи в длъжност през 2017 г. Тогава той беше най-старият президент на САЩ. Байдън обаче счупи рекорда, като встъпи в длъжност на 78- годишна възраст.

 

 

 

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени