СДС с призив за изборите към ДСБ: Подкрепете истинското дясно!

Същността им е до болка позната, отвътре – червени, отвън – демократи, добавят от СДС

Румен Христов, председател на Съюза на демократичните сили
Румен Христов, председател на Съюза на демократичните сили Източник: zonanews.bg

"Приятели от Демократи за силна България! Има моменти, в които бъдещето ни застига по-бързо и по-силно отминалото!". Това съобщават в позиция от Съюза на демократичните сили. 

 

Публикуваме призива на СДС без редакторска намеса:

 

Сега е един такъв важен момент за България. Неслучайно се обръщаме към Вас, редовите членове и симпатизанти на ДСБ, защото знаем, че Ви е трудно да преглътнете сътрудничество с БСП, Мая Манолова и други леви, прокремълски формации. С Вас ние бяхме едно цяло и заедно тръгнахме по дългия и труден път на промяната. Заедно вярвахме, че сме победили с малко, но завинаги, и сме изтръгнали България от хватката на комунизма Заедно отвоювахме България от опитите на комунистите, превърнали се в социалисти, да я задържат в орбитата на Москва. 

 

Заедно поставихме държавата на европейския път. Заедно понесохме всички удари и обвинения върху СДС и силната атака, организирана от бившите репресивни служби, внедрени в обществено-политическия ни живот. Заедно вървяхме към втори, успешен мандат на правителството на ОДС, но бяхме изиграни от същите тези служби, които не желаеха България да бъде истински демократична европейска държава.

 

Заедно осъзнахме, че разделението и противопоставянето ни правят не по-силни, а по-слаби Това беше нашето славно и изстрадано минало! Но сега бъдещето бяга срещу нас и трябва да бъдем силни и мъдри, за да го посрещнем достойно! Това бъдеще се опитват да го пишат отново онези, които ни разделиха, за да спрат демократичния път на България. Едни и същи кукловоди и техните слуги!

 

Същността им е до болка позната, отвътре – червени, отвън – демократи! Те неслучайно се крият зад гражданите! Не случайно създават едно ново ОФ, за да овладеят чистата енергия на почтените хора, изразяващи своето желание за промяна!

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени