Шефът на НКЖИ: БСП ме заплашва с "политическа репресия"

Причината Управителният съвет на НКЖИ да вземе решение за освобождаване на г-жа Гергана Алексова е очевидното й несправяне с поставените задачи

Златин Крумов
Златин Крумов Източник: Скрийншот видео кадър

Членове на БСП са заплашвали генералния директор на Националната компания "Железопътна инфраструктура" инж. Златин Крумов. Това обяви на брифинг самият той.

 

Изявлението беше по повод обвиненията от Георги Свиленски и Борислав Гуцанов за политическо уволнение на Гергана Алексова, която е била заместник на инж. Крумов. По думите на директора, именно от двамата членове на БСП дошли и заплахите, които той самият определи като "политическа репресия".

 

"Ако това е цената на това компанията да бъде управлявана прозрачно и да работи нормално, съм готов да я платя", категоричен беше инж. Крумов.

Той отрече в 23-те години, в които е служител на компанията, в нея да са били допускани корупционни практики. 

 

"Причината Управителният съвет на НКЖИ да вземе решение за освобождаване на г-жа Гергана Алексова е очевидното й несправяне с поставените задачи, въпреки огромното желание, което тя имаше и политическата подкрепа, която тя получи по време на коалиционното правителство", призна директорът на компанията.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени