Синът на Радев за втори път отведен с патрулка - ето в кое заведение купонясвал насред пандемията (СНИМКИ)

В началото на 2019 г. непълнолетният Георги Радев се озова по нощите в районното управление, след като се оказа замесен в скандал и сбиване между две младежки компании в дискотека в час, който е непозволен за лица под 18 години

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews

Столично заведение на бул. "Христо Ботев" близо до "Петте кьошета" е приютило незаконния купон насред пандемията,  в разгара на който се оказа и президентският син Георги Радев. Става дума за малка квартална пицария с вътрешен двор, вкоято младежи и тийнейджъри явно не очаквали да бъдат спипани от РЗИ и МВР, съобщава ПИК. Те са били заловени на място след сигнал на граждани на тел. 112 минути след 23 часа в съботната вечер.

Заведението, в което са спипани синът на Радев и другите купонджии, които са нарушили правилата по време на пандемията
Заведението, в което са спипани синът на Радев и другите купонджии, които са нарушили правилата по време на пандемията

На място са спипани 14 души, разкриват източници на ПИК в РЗИ.След проверка на документите сред тях е установен инепълнолетният Георги Радев, който с другите е отведен засведения и актове за нарушение в районното управление. Самотой обаче се оказал в трудната ситуация да няма кой да го извадиот полицията, след като майка му отказала да го прибере. Защастие пълнолетните му приятели му направили услуга и сеподписали вместо родителите му. Не е ясно дали е бил търсен президентът Румен Радев и как се отнесъл той към ситуацията.

Заведението, в което са спипани синът на Радев и другите купонджии, които са нарушили правилата по време на пандемията`
Заведението, в което са спипани синът на Радев и другите купонджии, които са нарушили правилата по време на пандемията

За запознатите с нрава идеянията на Радев-младши не е изненада, че красивата и уважавана банкерка Гинка Кесякова, е отказала да ходи по нощите из полицията, за да бере срам със сина си. Първата съпруга на Радев, която той смени с пиарката си Десислава след любовна афера във Военно-въздушните сили, от години не успява да се справи сама с обуздаването на нрава на сина си. А явно помощ не получава и от баща му, защото младежът не престава с изцепките.

В началото на 2019 г. непълнолетният Георги Радев се озова по нощите в районното управление, след като се оказа замесен в скандал и сбиване между две младежки компании в дискотека в час, който е непозволен за лица под 18 години. Тогава със случая се зае именно майка му, докато президентът дори отказа коментар. 

Това обаче не беше първият случай, в който синът на президента участва в сбиване. През пролетта на 2017 г. 14-годишният тогава Георги бе съпричастен към жесток побой в столичното 38-о училище "Васил Априлов", където учеше. Заради скандала на високопоставеното синче ръководството на даскалото се сви от страх и се опита да потули скандала. Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. По чудо не се стига до фатален изход, но битото момче остава три дни на лечение в болница с травми в главата. 

Разносвачът на патъците на децата си Румен Радев
Разносвачът на патъците на децата си Румен Радев

Георги е син на Румен Радев от първия му брак. Детето живее с майка си, а не с баща си. Описват го като интелигентно и будно, но доста палаво момче. Това се подсилва и от имиджа му на футболист. Той тренира от малък и предишното лято дори бе на проби във Валенсия.
Ето и заведението, в което са спипани купонджиите насред пандемията:

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени