Скандален запис от срещата на превозвачите с Кирил Петков разкрива арогантността на премиера

Той бе разпространен от представители на фирмите, които вчера напуснаха обидени срещата с премиера, който ги е изгонил

Кирил Петков
Кирил Петков Източник: МС

Излезе аудиозапис от скандалната среща на премиера Кирил Петков с превозвачите. Представители на фирмите, които вчера напуснаха обидени срещата и казаха, че премиерът ги е изгонил, разпространиха аудиозапис. Твърдят, че той е направен именно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков.

 

"Оставка на трима министри, ако се случи, означава просто цялото правителство пада. Да помислим какво означава. Означава служебен кабинет, следващи избори. А следващите избори комбинация от "Възраждане" и разни други новородени партии. Шансът за някакво правителство ….май че България ще плаче", казва гласът, който според тях е на премиера.

 

"Ако искате трите оставки, продължавайте, спрете центъра. Ще ни направите най-голямата услуга на нас тримата. Някак си в България всеки гледа себе си. И всеки си вика, абе аз да се уредя аз. С този мироглед тази държава е загубена", допълва той.

 

"Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете - вратата е там”, казва още гласът.

 

"Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, се чува друг глас.

 

"Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма... Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва първият глас.

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени