Слави Трифонов: Имам чувството, че живеем в някаква лудница

Това е някаква шизофрения, вайка се Трифонов, при положение, че той и приближените му имат най-голяма "заслуга" за тази ситуация

Слави Трифонов-Чалгаря
Слави Трифонов-Чалгаря Източник: Zonanews
"Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница", така чалга певецът и създател на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира обвиненията към проектокабинета си в нова фейсбук публикация.
 
"От вчера до днес се срутиха всички кули от слухове и внушения, че кабинетът на "Има такъв народ" е кабинет на Сараите, на Пеевски, на Бойко Борисов, на задкулисието. Няма как кабинетът на "Има такъв народ" да бъде на Сараите или на когото и да е било, при положение че кабинетът на "Има такъв народ" го няма. Няма го, бе. От вчера го няма", пише още той.
 
Трифонов оправда решението проектокабинетът на ИТН да не бъде гласуван в пленарна зала с възможността ГЕРБ и ДПС да го подкрепят. Това според него би било с целта да бъде нанесен "тежък имиджов удар върху "Има такъв народ".
 
Лидерът на партията коментира още, че ИТН е "истинският опонент на ГЕРБ и ДПС". Според него ако партията му не се беше появила, то властта отново щеше да бъде в ръцете на "Бойко Борисов, на ГЕРБ и на патриотите, както и на задкулисния им партньор ДПС".
 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени