Слави Трифонов: Кирил Петков се държи като невменяем

Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: You Tube

"Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият Асен Василев, като се заговорихме за декларации, той е обявил, че има 75 000 лева. Кой нормален човек вярва?", това коментира лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

 

"Кирил Петков, с когото съм разговарял много пъти, е лъжец, който си вярва. Той каза, че аз съм му се обадил по телефона и съм му казал: "да ми запазиш моя милиард", или нещо такова. Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже. Докато Кирил Петков, докато изрича лъжата, след секунди вече вярва, че това е истина", посочи още той в среща на живо в Плевен по повод вчерашния предизборен дебат по bTV.

 

"Властта на е на всяка цена. Моралът е, но тези го изкривиха", допълни още той. Трифонов отправи критики към лидерите на БСП и "Демократична България"- Корнелия Нинова и Христо Иванов и подчерта, че той има работа, ако не е в политиката и риторично попита "а те?".

 

"Хората си имат притеснения, аз нямам", зави още той. Лидерът на ИТН разкри и как се е стигнало до избирането на председател на 47-ото народно събрание. "Обади ми се Кирил Петков и ме попита дали искам Нинова да стане председател и аз казах "НЕ", поясни Трифонов и допълни още, че след разговора с Петков е последвало и обаждане от Корнелия Нинова.

 

По думите му тя е искала да знае защо той не е искал тя да стане председател. "Разкривам част от задкулисието", каза Трифонов и допълни, че след отказа му е предложен Минчев. "Ако не бях казал "ДА" за Минчев, той щеше да си остане просто един от тяхното ПП", обясни Трифонов.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени