Слави Трифонов: Няма да предложим за гласуване проектокабинет, подкрепяме Радев наесен

Отиваме на нови избори, добави той

Изявление на Слави Трифонов
Изявление на Слави Трифонов

ДБ и ИБНИ отказаха да подкрепят правителство на ИТН. Това означава следното-протестът срещу ГЕРБи направеното от тях е в миналото, а в настоящия момент има амбиции, предателства и игри, каза Трифонов.

 

"Направихме всичко възможно, всякакви компромиси и жестове, за да подкрепят ИТН като първа политическа сила, за да са спокойни хората и да имаме правителство. Предателство на ДБ и ИБНИ. Ние утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет", каза пишман политикът Трифонов.

Отиваме на нови избори, защото ние няма да подкрепим партиите на статуквото, нито ДБ, нито ИБНИ, добави той.

 

Съществува възможността ДБ и ИБНИ да постъпят националноотговорно и да съставят правителство с ГЕРБ, БСП и ДПС, както го правеха до неотдавна. 

 

Ще подкрепим Радев на президентските избори, защото изпълва със съдържание инстируцията и се надяваме да стане президент още на първи тур. Благодарим на съмишлениците си, тая битка ще е дълга и ние ще я спечелим заедно, завърши проваленият пишман политик Слави Трифонов.

Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени