Слави Трифонов: Отиваме на избори! (ВИДЕО)

Не ви ли е обидно, когато ви казват колко лош избор ще направите, риторично попита лидерът на ИТН

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: Скрийншот/Facebook

Бившият чалга певец и лидер на ИТН Слави Трифонов направи извънредно включване на живо в своя профил във Фейсбук.

 

"Мисля, че като кажа това,което ще кажа и ще му обърнете внимание, особено медиите. Напоследък сте добри в това да се правите,че нищо не се е случило. Но сега ще бъдете по-осторожни, винаги съм бил за свободата на словото. В прав текст Христо Иванов признава, че ПП и ДБ ни наричат мафия, защото те така изглеждат 100% бели. Иванов признава, че лъже, че ИТН са мафия. Сега в прав текст си признават, че нагло и брутално, в прав текст, лъжат. Това е отврателно", каза Трифонов.

 

"Какъв е смисилът? Аз изтривалка ли съм? Аз ли съм оправданието за некадърността на едни аматьори? Лъжете нагло и отвратително, отвращавате ме! Вместо да създавате, вие рушите", продължи Трифонов. 

 

Какъв министерски пост трябвало да заеме Кирил Петков? Ми никакъв, бе, Христо! Нали най-важна беше България и политиките. Ето лицемерието, възмути се чалга певецът.

 

"Отиваме на избори", съобщи още Слави Трифонов. 

 

"Не ви ли е обидно, когато ви казват колко лош избор ще направите. Ти, уважаеми избирателю,ще направиш своя избор - това е пример за лицемерие. Хем искат вашия глас, хем ви казват колко лошо ще гласувате. Вие никога не може да сбъркате,това е демокрацията и това е прекрасно!", завърши Трифонов.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени