Слави Трифонов приет в болница

Чалга певецът е в УМБАЛ "Софиямед"

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: You Tube

Чалга певецът Слави Трифонов е приет в софийската УМБАЛ "Софиямед", научи Zonanews от свои източници. Лидерът на чалга партията "Има такъв народ"е бил на преглед след COVID-19.

 

Трифонов от години е с множество здравословни проблеми, което налага периодичното му посещение на болнични заведения. В конкретния случай той е в УМБАЛ "Софиямед" заради преболедуван коронавирус в началото на април тази година.

 

Здравословните му проблеми поставят важни въпроси относно сериозността и перспективата на политическите му и други негови проекти. Трифонов почти няма обществени изяви, а последното свидетелско показание за състоянието му дойде от френския журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde - ляв френски вестник, за който лидерът на ИТН даде противоречиво интервю. След среща със Слави Трифонов Шастан написа, че е бил със "сиво синкава кожа" и не е можел да стане от дивана. 

Още от "Политика"

Гръцкият бизнесмен Йоаким Каламарис с директни обвинения към Зартова и нейн бивш заместник

Гръцките бизнесмени обясниха, че са получили обвинения от СРП за неясно престъпление. По тези обвинения са им били определени рекордни парични гаранции и им е издадена забрана да напускат България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени