Слави Трифонов приет в болница

Чалга певецът е в УМБАЛ "Софиямед"

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: You Tube

Чалга певецът Слави Трифонов е приет в софийската УМБАЛ "Софиямед", научи Zonanews от свои източници. Лидерът на чалга партията "Има такъв народ"е бил на преглед след COVID-19.

 

Трифонов от години е с множество здравословни проблеми, което налага периодичното му посещение на болнични заведения. В конкретния случай той е в УМБАЛ "Софиямед" заради преболедуван коронавирус в началото на април тази година.

 

Здравословните му проблеми поставят важни въпроси относно сериозността и перспективата на политическите му и други негови проекти. Трифонов почти няма обществени изяви, а последното свидетелско показание за състоянието му дойде от френския журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde - ляв френски вестник, за който лидерът на ИТН даде противоречиво интервю. След среща със Слави Трифонов Шастан написа, че е бил със "сиво синкава кожа" и не е можел да стане от дивана. 

Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени