След консултации с ГЕРБ, ДПС ще подкрепи вота на недоверие

Мотивите на ГЕРБ-СДС са основателни, каза Карадайъ

Брифинг на ДПС след консултациите с ГЕРБ-СДС
Брифинг на ДПС след консултациите с ГЕРБ-СДС Източник: Zonanews

Народните представители от ГЕРБ и ДПС проведоха среща в зала "Изток" на Народното събрание. Повод за разговорите между двете парти е внесеният вот на недоверие от партията на Бойко Борисов срещу правителството на Кирил Петков.

 

ДПС ще подкрепи вот не доверие, каза след края на консултациите Мустафа Карадайъ. Мотивите на ГЕРБ-СДС са основателни. Това правителство е най-лошото от демократичните промени, добави той. Всички отговорни народни представители би трябвало да подкрепят такъв вот, заяви още лидерът на ДПС.

 

Припомняме, че вчера от ГЕРБ обявиха, че внасят вот на недоверие по темата "финансова и икономическа политика", Народните представители на Борисов заявиха намерението си да говорят с всички парламентарни партии. По тази причина депутати от ГЕРБ и ДПС в момента обсъждат мотивите на внесения в деловодството на Народното  събрание вот на недоверие.

 

Още от "Политика"

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени