Соломон Паси определи Костадинов за съветски шпионин, Копейкин го нарече американски резидент "Сюлейман Пуси"

Тепърва ще се разбира кой, кога и колко пъти е ходил в американското, турското и другите посолства, закани се Костадинов

Костадин Костадинов и Соломон Паси
Костадин Костадинов и Соломон Паси Източник: Zonanews
"Ако търсим съветски шпиони, има ги в кадидатските листи, има ги и в ТВ. Ще ги има ли в Парламента…?".
 
Това написа в профила си в Twitter Соломон Паси и публикува снимка от интервюто на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов пред Мария Цънцарова по bTV.


Отговорът на Костадинов не закъсня. От своя страна той определи Соломон Паси за американски шпионин като го нарече "Сюлейман Пуси".
 
Ето какво написа Копейкин в своя профил във Фейсбук:
Вчерашното ми участие по БТВ в предаването "120 минути" определено разбуни и възбуди чуждата шпионска мрежа у нас. Един от най-емблематичните резиденти на американския шпионаж у нас, Сюлейман Пуси, се кахъри, че в парламента щели да влязат съветски шпиони, при това е бил толкова развълнуван, че се кахъри с граматични грешки. Но все пак това е разбираемо, човекът не е българин и българският не му е роден език, та да го знае безупречно.
 
Ех, клети Сюлеймане, в парламента ще влязат български възрожденци, които ще накарат всеки един от вас да си плати за предателствата към България. Тепърва ще се разбира кой, кога и колко пъти е ходил в американското, турското и другите посолства, колко пари е получавал, какво е обещавал и какво е изпълнявал, каква секретна информация е предоставял и какви облаги е получавал за тези си услуги. Ние идем, Сюлеймане, и единственото, което може да те спаси, е еднопосочен билет за САЩ. Но и това ще е временно, защото светът се променя, Сюлеймане, и скоро няма да има място, където да можеш да се скриеш. Толкова по този въпрос! На Сюлейман и всички сюлейманоподобни национални предатели нямам какво повече да кажа, освен да им припомня думите на стария ни боен марш от Балканската война - идем, идем сган проклета, виждай ни и трепери!".
 
 
 
 
 

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев и директорът на пожарната са в постоянна комуникация за ситуацията в страната

През изминалото денонощие звената за пожарна безопасност и защита на населението са реагирали на 250 сигнала за произшествия, ликвидирани са общо 204 пожара

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени