Станишев: Нинова се опитва да оправдава разгрома на левицата с груби лъжи

Аз вече не откривам дори здрав разум, коментира още Станишев

Корнелия Нинова и Сергей Станишев
Корнелия Нинова и Сергей Станишев Източник: БСП

"Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Национаният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи". Това пише бившият лидер на БСП и настоящ президент на ПЕС Сергей Станишев в своята фесбук страница. Коментарът му продължава с много остра атака срещу Корнелия Нинова и днешния й опит да представи Борисов и него като "задкулисие", което искало да я махне. Някога, а и сега! 

 

Ето целият фейсбук пост на Сергей Станишев:
"Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. "Продължаваме напред!".
Днес стана очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Чрез фейсбук постове на партийния лидер. Левият опит за политическо шоу.
Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.
Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?
Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?
Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?
“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум".

 

Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да...

Публикувахте от Sergei Stanishev в Вторник, 20 април 2021 г.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени