Станислав Балабанов: Изключителен натиск продължава да се упражнява от министър-председателя върху наши депутати. Има заплахи по отношение на личния живот

"Говорехме единствено и само истината през цялото време. Тя обаче не се хареса на министър-председателя и на министър-председателя в сянка Асен Василев", каза той

Станислав Балабанов, ИТН
Станислав Балабанов, ИТН Източник: Zonanews

Предизвикахме това, че говорехме единствено и само истината през цялото време. Тя обаче не се хареса на министър-председателя и на министър-председателя в сянка Асен Василев. Това заяви в "Денят започва" Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

 

Продължават да говорят, че ние сме мафия - мафия, защото казваме истината. Да, истината е грозна, не се харесва, затова се слага едно петно в публичното пространство, допълни той.

 

Защо решихме и гласувахме оставката на Никола Минчев? Никола Минчев е уважаван човек в кулоарите, но не спазва закона, заяви Балабанов. Никой не се е стремял към победа в това отношение. Това е спазване на закона и морала в НС. Външната комисия в НС няма насрочено заседание по френското предложение за преговорите между София и Скопие.

 

По-важният аргумент е, че в последните седмици ние всеки ден повтаряхме, че един човек се готви за национално предателство и през последните дни то беше формулирано под френско предложение. Главният архитект на френското предложение е Кирил Петков.

 

Изключителен натиск продължава да се упражнява от министър-председателя върху наши депутати. Има заплахи по отношение на личния живот, заяви Балабанов.

 

За вота на недоверие, Балабанов заяви, че очаква от ИТН да подходят като отбор. За отцепилите се шестима депутати допълни, че практиката е да са на последния ред в парламента и го заслужават.

Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени