Станислав Балабанов: Политическата кариера на Кирил Петков приключи

До вчера му трябваха шест човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна

Станислав Балабанов, ИТН
Станислав Балабанов, ИТН Източник: Zonanews

Опитва се да си осигури кворум с конкретни оферти към вече бившите си коалиционни партньори от БСП. До вчера му трябваха шест човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна. Това каза за Bulgaria ON AIR депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

 

Снощи беше последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в парламента и ако въобще му е останал някакъв разум - това трябва да му бъде и последната вечер в политиката, заяви той. 

 

Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат утре, той сам ще убие възможността за каквито и да е разговори. Разчитаме на разума на народните представители да го убедят мандата да го получи друг човек, добави Балабанов. 

 

 

"Комуникацията между нашата парламентарна група и колегите от другите групи е отворена. Ние от "Има такъв народ" ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, защото не е държавнически да се хвърля страната в поредния хаос. Политическата кариера на Кирил Петков приключи", допълни още депутатът от ИТН.

Още от "Политика"

Прокуратурата предложи на ръководството на МВР и на ДАНС общо междуведомствено звено за изборите

Създаването на звеното цели да се подобри взаимодействието и координацията между институциите за законосъобразно провеждане на изборите и за гарантиране на политическите права на гражданите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени