Станислав Балабанов: Всичко е ясно по темата с Република Северна Македония, няма нужда от КСНС

По думите му спекулации са твърденията, че в петък ИТН щели да напуснат коалицията

Станислав Балабанов, ИТН
Станислав Балабанов, ИТН Източник: Zonanews

"За мен няма нужда от КСНС, защото всичко е пределно ясно по темата. От Македония сами засилват негативизма и правят по-сложен казуса с вдигането на ветото. Това заяви в ефира на NOVA NEWS депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

 

Според него натискът за вдигане на ветото продължава, а искането на Петков за свикване на КСНС го доказва. "Много се надявам премиерът да не вземе самосиндикално решение по темата с Македония, но по принцип е възможно да се случи. Това би взривило не само коалицията, но и обществото", подчерта Балабанов. И увери, че само нарушаване на коалиционното споразумение може да доведе до проблеми в коалицията.

 

По думите му спекулации са твърденията, че в петък ИТН щели да напуснат коалицията. "Въпреки това е недопустимо да се пренебрегне българския национален интерес относно РСМ, това е червена линия за нас", обясни той.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени