Станислав Недков-Стъки покани "лошите лелки" Дончева и Манолова на ринга за ММА боеве!

Според Стъки на дневен ред стоят въпроси пред Станислав Трифонов, а не пред Бойко Борисов

Станислав Недков-Стъки
Станислав Недков-Стъки Източник: Facebook

Това че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на българските граждани е добре и със сигурност би било положително, ако народните представители се държат отговорно, защото агресията и злобата за момента надделяват над политическата отговорност. Такова мнение изрази в предаването "Събуди се" по NOVA ММА боецът Станислав Недков-Стъки. "Такава агресия, която виждам в парламента, няма и в състезанията по ММА'', допълни той и отправи покана към Татяна Дончева и Мая Манолова, "лошите лелки", както шеговито ги определи, да заповядат на ринга, ако имат нужда да разпуснат напрежението.

 

"Ако искаме да търсим добри решения големите лидери в парламента трябва да седнат на една маса и да разговарят. В тази първа седмица видяхме, че депутатите от ДБ искат увеличение на депутатските заплати. През последните четири години бяха увеличени заплатите на учителите, беше повишени минималната работна заплата. Новата петорна коалиция отказва да се проведе дебата за проблемите в страната", каза още той.

 

Според Стъки на дневен ред стоят въпроси пред Станислав Трифонов, а не пред Бойко Борисов. "Слави Трифонов трябва да излезе и да даде отговори. Правителство без ГЕРБ би било огромна кражба. Всякакво такова правителство би било подмяна на вота", категоричен беше председателят на българската ММА федерация. Станислав Недков коментира и идеята на криптокомунистите от ДБ да се направи зависим от политиците главния прокурор. 
"Ако вкараме главния прокурор в парламента, това означава, че "Демократична България" може да му дърпа ушите. Ако ти направиш така че главният прокурор да се избира от политиците, той как ще разследва?", попита реторично Стъки. Парадоксално е, че днес един ММА боец трябва да обяснява на уж много подготвените "юристи" от метежническите партии, че "трябва да има разделение на властите, защото това е демокрацията, а не подчинена на властта прокуратура".

Вижте още

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени