Станислав Недков-Стъки покани "лошите лелки" Дончева и Манолова на ринга за ММА боеве!

Според Стъки на дневен ред стоят въпроси пред Станислав Трифонов, а не пред Бойко Борисов

Станислав Недков-Стъки
Станислав Недков-Стъки

Това че парламентът е пъстър и има по-голямо представителство на българските граждани е добре и със сигурност би било положително, ако народните представители се държат отговорно, защото агресията и злобата за момента надделяват над политическата отговорност. Такова мнение изрази в предаването "Събуди се" по NOVA ММА боецът Станислав Недков-Стъки. "Такава агресия, която виждам в парламента, няма и в състезанията по ММА'', допълни той и отправи покана към Татяна Дончева и Мая Манолова, "лошите лелки", както шеговито ги определи, да заповядат на ринга, ако имат нужда да разпуснат напрежението.

 

"Ако искаме да търсим добри решения големите лидери в парламента трябва да седнат на една маса и да разговарят. В тази първа седмица видяхме, че депутатите от ДБ искат увеличение на депутатските заплати. През последните четири години бяха увеличени заплатите на учителите, беше повишени минималната работна заплата. Новата петорна коалиция отказва да се проведе дебата за проблемите в страната", каза още той.

 

Според Стъки на дневен ред стоят въпроси пред Станислав Трифонов, а не пред Бойко Борисов. "Слави Трифонов трябва да излезе и да даде отговори. Правителство без ГЕРБ би било огромна кражба. Всякакво такова правителство би било подмяна на вота", категоричен беше председателят на българската ММА федерация. Станислав Недков коментира и идеята на криптокомунистите от ДБ да се направи зависим от политиците главния прокурор. 
"Ако вкараме главния прокурор в парламента, това означава, че "Демократична България" може да му дърпа ушите. Ако ти направиш така че главният прокурор да се избира от политиците, той как ще разследва?", попита реторично Стъки. Парадоксално е, че днес един ММА боец трябва да обяснява на уж много подготвените "юристи" от метежническите партии, че "трябва да има разделение на властите, защото това е демокрацията, а не подчинена на властта прокуратура".

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени