Стефан Янев нападна Трифонов: Недопустимо е една политическа сила да отказва да комуникира

Не можем да разочароваме отново българските граждани, каза още служебният премиер

Стефан Янев
Стефан Янев Източник: МС

"Част от политическите сили отказаха да говорят с хората и на хората. Недопустимо е една политическа сила да отказва да комуникира. Недопустимо е да отказваш политическо взаимодействие. Неколкократно призовавах политическите партии и коалиции да канализират обществените искания в смислени политически решения", каза служебният премиер Стефан Янев в началото на правителственото заседание днес.

 

Той прочете предварително подготвен текст, възползвайки се от присъстващите в началото на заседанието на Министерския съвет телевизионни камери. Служебният премиер атакува част от участвалите в изборите политици, че са разочаровали избирателите.

 

"Нямахме смислен дебат на тези избори. Част от политиците отказаха да говорят с хората. Недопустимо е политически сили да отказват да говорят със своите избиратели", възмути се от поведението на Слави Трифонов и неговата партия Янев.

 

Неслучайно неколкократно преди изборите предупредих, че политиката е за политици и визионери, заяви още служебният премиер. В момента се търсят бързи решения без оглед и представа за последствията, заяви служебният премиер. "Не можем да разочароваме отново българските граждани", категоричен бе той.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени