Страх тресе Иво "Тялото" Мирчев - връщат хартиените бюлетини

Според опорката на умнокрасивитета, "хартията ще ни върне с цяла демократична епоха назад"

Христо Иванов и Ивайло (Иво) Мирчев
Христо Иванов и Ивайло (Иво) Мирчев Източник: Zonanews

Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ планира да внесе предложение на БСП. Това написа във фейсбук депутатът от ДБ Ивайло Мирчев, известен с артистичния си псевдоним "Тялото".

 

И разгръща една от най-абсурдните опорки на "умнокрасивитета" -  хартията щяла ни върне с цяла демократична епоха назад.

 

"Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ планира да внесе предложение на БСП. Какъв е проблемът? Проблемът е, че хартията ще ни върне с цяла демократична епоха назад. Ще ни върне в епохата на лесния предизборен алъш-вериш, в епохата на фалшифицирани изборни протоколи, невалиден и контролиран вот. Точно за да се борим с тези практики, през 2020 г. създадохме "Ти броиш” - платформата за честни и прозрачни избори, в която като застъпници и валидатори се включиха над 10 000 доброволци. Явно идва време да възобновим дейността ѝ", коментира той.

Постът на Иво Мирчев
Постът на Иво Мирчев Източник: Скрийншот/Facebook

 

 

Още от "Политика"

Борисов в Нова Загора с мощна подкрепа за кандидат-кмета на партията Галя Захариева (НА ЖИВО)

Откакто 20 години е в политиката Атанасов няма победа, няма победа Корнелия Нинова. Нямаше да имат победа ПП, ако не бяха направили измамата с машините, заяви бившият премиер

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени