Страх тресе Иво "Тялото" Мирчев - връщат хартиените бюлетини

Според опорката на умнокрасивитета, "хартията ще ни върне с цяла демократична епоха назад"

Христо Иванов и Ивайло (Иво) Мирчев
Христо Иванов и Ивайло (Иво) Мирчев Източник: Zonanews

Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ планира да внесе предложение на БСП. Това написа във фейсбук депутатът от ДБ Ивайло Мирчев, известен с артистичния си псевдоним "Тялото".

 

И разгръща една от най-абсурдните опорки на "умнокрасивитета" -  хартията щяла ни върне с цяла демократична епоха назад.

 

"Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ планира да внесе предложение на БСП. Какъв е проблемът? Проблемът е, че хартията ще ни върне с цяла демократична епоха назад. Ще ни върне в епохата на лесния предизборен алъш-вериш, в епохата на фалшифицирани изборни протоколи, невалиден и контролиран вот. Точно за да се борим с тези практики, през 2020 г. създадохме "Ти броиш” - платформата за честни и прозрачни избори, в която като застъпници и валидатори се включиха над 10 000 доброволци. Явно идва време да възобновим дейността ѝ", коментира той.

Постът на Иво Мирчев
Постът на Иво Мирчев Източник: Скрийншот/Facebook

 

 

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени