Татяна Дончева готви хунвейбински атаки срещу всички от ГЕРБ

Адвокатката на Мултигруп заяви, че има доходи да си купи всякаква чанта

Татяна Дончева
Татяна Дончева Източник: Zonanews

Татяна Дончева, зам.-председател на парламента от коалиция ИБНИ, заплаши пред БНТ, че всички от ГЕРБ трябвало да обявяват защо са се записали в този списък (членство в партията).

 

"Политиците не могат да излязат от миналото си, Борисов не е изпрал миналото си преди 2001 г. Биографията му ще бъде вадена до края на света. Това е поука и за народа. Борисов ще има тежък период. Помните, че Костов три години не говори като слезе от властта. Хората от ГЕРБ ще трябва да отговарят какво общо имат с миналото на Бойко Борисов – как си обясняват кюлчетата и пачките. Тепърва ще се вади какви пари са харчени от държавата и къде са отишли. Хората от ГЕРБ да се готвят да отговарят", заяви Дончева.

 

Според нея на "ИТН има най-голям интерес правителството да заработи. С техен мандат правителството ще има с администрация, формирана зле, насъсквана да бъде враждебна. Революционният ентусиазъм на тези хора ще бъде охладен, но ще има седмици и месеци, в които ще са нужни нерви и здрава ръка".

 

Така тя изказа идея за провеждането на хунвейбинска атака срещу българската администрация. През 60-те години маоистката диктатура в Китай издига лозунга "Огън по щабовете", цел на която са бюрократите в Китай. Те са изпратени на превъзпитание чрез каторжна работа в земеделието и мините. 

Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени