Татяна Дончева откри парламента с маркова чанта за близо 4 хил. лв.

Моделът на чантата е "Антигона"

Татяна Дончева с чантата за 4 000 лева
Татяна Дончева с чантата за 4 000 лева Източник: 24 часа

Чанта на френската модна луксозна марка Givenchy разходи из кулоарите на парламента в първия си работен ден депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме" и зам.-шеф на Народното събрание Татяна Дончева. Това са забелязали от "24 часа".

 

Красивата синя чанта на Дончева е модел от новата колекция на френския бранд. Зам.-шефката на парламента я бе съчетала с по-светли синя рокля и обувки на нисък ток, но с отворена пета, които са изключително актуални това лято.

 

Моделът на чантата е "Антигона". Коженият аксесоар се продава в няколко различни варианта - малка, средна и голяма. Тази на Дончева е от големия размер и е с два вида дръжки - къси и дълги. Проверка на "24 часа" в един от най-големите сайтове за луксозни стоки показа, че чантата се продава за близо 4 хил. лева.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за реци

Проверка на терен от общинските съветници на ГЕРБ през април показа, че на депото на София се заравя РДФ-гориво, вместо то да бъде реализирано

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени