Тома Биков: Държавата прилича на потъващия кораб "VeraSU"

Готвим антикризисна програма, която скоро ще представим, добави бившият депутат от ГЕРБ-СДС

Тома Биков
Тома Биков Източник: bTV
Играем, за да спечелим. "Предизвестените избори" вече са с неясен изход и това е заради нашата подкрепа за проф. Анастас Герджиков. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ в "Панорама" по повод предстоящите президентски избори. 
 
Биков изтъкна, че в Анастас Герджиков виждат възможност за разрешаване на дълбоката политическа криза, в която се намираме. 

Той коментира, че държавата започва да прилича на кораба "VeraSU" - служебният кабинет се върти около него и не се предприема нищо. Вводят се само активни разговори, но не се приемат действия. Тежко на този, който ще се наложи да управлява през зимата, допълни Биков. "Готвим антикризисна програма, която скоро ще представим. Резултатите са провалени два парламента", добави той.
 
АМ Хемус няма да е готова до 2024 г., констатира бившият депутат от ГЕРБ-СДС. Няма наследство на Радев-трябва да си направил нещо, за да има. Има бездействие и кадруване. В момента берем ефекта от финансово-икономическия ви екип, обърна се той гостуващият в студиото Атанас Пеканов.

Ако страната и след тези избори остане в същата икономическа криза, това би било безотговорно. И ние не харесваме никого, но не може и следващият парламент да бъде провален заради дребнотемие, добави той.
 
 
В момента случващото се в енергетиката не е заложено в актуализацията на бюджета. Нито една мярка не е предвидена, допълни Биков. Според него сега берем плодовете на финансово-икономическия екип на служебното правителство.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени