Тома Биков към Кирил Петков: Вашето правителство ще остане като анекдот в българската история

Финансовият министър не може да прогнозира 3 седмици напред, коментира депутатът от ГЕРБ

Тома Биков, ГЕРБ
Тома Биков, ГЕРБ Източник: Zonanews

"Вашето правителство ще остане като анекдот в българската история". Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков от парламентарната трибуна по време на дебата по вота на недоверие във вторник.

 

Той за пореден път разкритикува ареста на лидера на партията си Бойко Борисов и посочи, че той е поръчан от Петков и извършен от "онзи комунист".

 

По-рано пред камерата на NOVA Биков отправи критики и към финансовия министър Асен Василев, като заяви, че той "не може да прави прогнози за 3 седмици напред". А от изказванията на представителите на правителството излизало, че всичко е "цветя и рози". 

 

"Изчакваме ги да си кажат опорните точки и ще се включим в дебата", каза още Биков.

 

"Това е трети бюджет, като се мине през актуализацията от септември 2021, през бюджета за 2022 г., от февруари-март, и настоящата актуализация, излиза, че имаме финансов министър, който не е в състояние да прогнозира 3 седмици напред", коментира Биков. 

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Делян Пеевски: Отказах на Христо Иванов делкането, седя в скута ми, пи мазно турско кафе, иска Андрей Янкулов за главен

Изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на "Уестингхаус" за ядрена централа заради Свилен Спасов, агента на Държавна сигурност

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени