Тома Биков: Работата на членовете на ЦИК е да спазват закона (ВИДЕО)

Ще дойде време ЦИК да не е удобна на Румен Радев, поясни още Тома Биков

Цветомир Паунов и Тома Биков
Цветомир Паунов и Тома Биков

Бойко Борисов трябва да остане народен представител. ЦИК щеше да създаде един абсурд. Недопустимо е поведение, което се основава на личен реваншизъм спрямо ГЕРБ. Това заяви Цветомир Паунов.

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отказа от депутатското си място, след няколко прегласувания ЦИК прие решението му. Очаква се партията да вземе решение дали да обжалва решението.

 

Работата на членовете на ЦИК е да спазват закона, смята Тома Биков. По думите му досега те са били изключително единни за изчегъртането на ГЕРБ.

 

Попитан какво мислят, че е взето решение от ЦИК мандатите на Слави Трифонов да бъдат 65 за сметка на един мандат на ГЕРБ, Биков заяви, че те не са дребнави и с един мандат повече или по-малко няма значение. Ще дойде време ЦИК да не е удобна на Румен Радев, поясни още той.

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени