Тома Биков: Възможно най-лошият вариант е да отидем на избори през март

За съжаление, изборът на правителство не решава политическата криза, добави той

Тома Биков
Тома Биков Източник: Zonanews

"След десетина дни няма да се явяваме на "Мис Свят" и да се борим за световния мир, нито ще влезем в руския парламент, за да се борим за бъдещето на руския народ. На 400 км нагоре в момента атакуват АЕЦ "Запорожие" и рискът тя да бъде засегната, съвсем не е сплашване". Това заяви пред БНТ представителят на ГЕРБ Тома Биков.

 

"През последните няколко месеца България нямаше никаква позиция по това и то е заради една изкуствено сглобена коалиция, която не беше подготвена със своя геополитическа позиция. Бих попитал госпожа Нинова кой "подклажда" износа на оръжие, както тя твърди? Питам също -ще имаме ли изобщо някаква линия или ще останем встрани от този конфликт, който няма да свърши утре и не върви към добро", заяви Биков.

"Никакви варианти като форма не бива да изключваме десетина дни преди изборите. Защото възможно най-лошият вариант е да отидем на избори през март. Първото нещо е да бъде избрано правителство, но изборът на правителство, както видяхме, само по себе си не решава политическата криза. Защото може да се направи един нов политически Франкенщайн и да отидем на нови извънредни избори", допълни политикът.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени